Det enkla är det fina + inredarens hem som sålts

Har snurrat runt några varv på Hemnet för att inspireras och hittar inget som jag direkt faller pladask för och som verkar lite intressant. Det som varit lite kul ändå är ju inredarens Isabelle McAllisters lägenhet vid hipsternära Nytorget på Söder. Den är såld och har snurrat runt i boggsfären för ett tag sedan så det är ju inget nytt. Så vad finns efter detta att lägga ögonen på….nja inte så jättemycket, det mesta ser rätt likadant ut bland försäljningsobjekten, snyggt i och för sig men inte så intressant. Men jag snappade ändå upp en tvåa som säljs av Alvhem mäkleri i Göteborg.

Vad jag gillar med den här miljön är enkelheten och endel små lekfulla detaljer. Kolla in den roliga taklampan i hallen och den underbara glaskupan som ligger på hallbordet (som också är himla fräckt i sig, bordet alltså). Halvmånen av glas påminner mig om min farmor som hade sådan i sitt sovrum, det var en vacker bild i botten och jag tyckte som liten att den var magisk. Att lägga handen över den svala genomskinliga glaskupan kändes lent och jag kunde aldrig låta bli den.  Jag fick plötsligt en så stark ingivelse att jag absolut vill ha en sådan, måste söka runt, tror jag har sett det i någon butik där de har vintage.

I övrigt gillar jag möbleringen med de lätta möblerna och naturliga material, trä, skinn, rotting och några gröna växter som bryter av men följer den naturliga looken.

kök isabelle

Inredaren Isabelle McAllisters kök i den lägenhet som hon nyligen sålt

Sovrum Isabelle McAllister

Bondegatan Isabelles lägenhet

Enkel, naturlig och luftig möblering i lägenheten som Alvhem mäkleri säljer just nu.

Är det kakel? Det är i allafall en snygg betongliknande yta på bilden

Lämna en kommentar

*

captcha *