Fint för hösten 2015

I helgen avslutades Formexmässan, Sveriges största utställning inom inredning som går av stapeln vår och höst varje år. Ett tillfälle för inköpare att välja och vraka och vi andra inredningsnyfikna att insupa nyheter 🙂

Att mässan hade fokus på hantverk gillar jag jättemycket. Back to basic med andra ord, skandinaviskt, enkelt och vackert i olika former.

Jag startar med Emma Olbers samarbete med Skultuna och hennes inbjudande lyxiga skrivbordsserie Ink. Jag som trivs bäst vid köksbordet när jag jobbar hemma får nog ta och tänka om. Skrivbordet är på frammarsch och varför inte…nu när barnen flygit ur huset så dyker det upp nya utrymmen att inreda och förändra..Här en bild på hur lyxigt pennorna kan få vila när de inte används. För budgetlyx, köp sprayfärg i guld och spraya en burk där hemma.

Emma olbers ink

Fint ser också Linums och Himlas nyheter ut. Kuddar, överkast och textilier i höstens kulörer grått, blått, grönt och rostiga/gula nyanser.

Himla höst 2015

Så himla 🙂 snyggt när grått möter smutsgult – från Himlas pressbilder

Himla höst 2015 sov

Jordiga toner i Himlas höst

Linum 2015

Linum är inte sämre, också de har underbara jordiga nyanser. Här med inslag av blått.

Linum höst 2015, lägenhetsbild Barcelona

Sådan ursnygg bild från Linum. Bilden är fotograferad i en lägenhet i Barcelona. Vill ha mattan nu!

Linum 2015 bädd

Så härligt med skogsgrönt! Jag har alltid gillat grönt och detta överkast skäms minsann inte för sig. Åter igen Linum. Supersnyggt. Grönt är skönt, eller hur! Dessutom är ju grönt den kulör som målas i vilrum på arbetsplatser. Just för att det faktiskt är just en vilsam färg.

Lämna en kommentar

*

captcha *