Helg med cocktail och smårenoveringar

I fredags när jag åkte ner till Stockholm mötte maken upp mig på fantastiska Pharmarium i Gamla stan. En underbar cocktailbar inrett i Sveriges första apotet som öppnade för allmänheten 1575. Om man är inredningsnörd så bara måste man dit. Det är verkligen magiskt där inne, inte bara den fantastiskt vackra inredningen med gammal apotekskänsla, utan hela upplevelsen med de mycket speciella cocktails som är inspirerade av läkande örter…En bra start på fredagkvällen och ren livsnjutning. Mina bilder blev väldigt mörka med mobilen dock.

Resten av helgen har stått i motionens och renoveringens tecken. Lite löpning, långpromenader och meckande med att sätta upp ny dörrpost, spacklande och hemskt dammande av slipning, samt att jag målade ett gammalt element som var väldigt svårmålat må jag säga.

Nu har jag två jobbdagar här i Stockholm att se framemot sedan vänder jag norrut på tisdagkväll och fortsätter jobbveckan i vanlig ordning. Härligt att ha två underbara boenden att växla mellan. Är så tacksam.

Lämna en kommentar

*

captcha *