Ibland blir det lite för välstaijlat

Att homestyling är här för att stanna när det gäller försäljning av lägenheter och hus är lätt att förstå, för det ser ju helt klart mer aptitligt ut med bortplockade pappershögar och solljus som flödar in genom rena fönsterglas än när det är för mycket som tar plats på fotografierna från de olika hemmen. Fantastic Frank  har alltid väl uttänkta bilder i sin portfolio. En av deras senaste objekt är så välstylat och harmonserat så det blir helt enkelt för mycket av det goda. Kan det bli det? Jo, faktiskt.  Jag har plockat några av de bilder jag ändå fastnade för i det huset, speciellt ett par detaljer jag föll för.

Diskreta fina knoppar men ändå lite roligare än bara en enkel knopp. Passar på dessa luckor. Marmorbänkar är supersnyggt och sedan bara älskar jag den fina krukan med fat. Vill ha så väldigt gärna och har klämt på en liknande hela hösten men eftersom den är så dyr (den jag vill ha i allafall) så behöver jag lite betänketid. Den jag har sett finns på en butik på Södermalm och namnet på konsthantverkaren till krukan har jag för tillfället glömt.

Den här bilden valde jag framförallt för det underbara glaspartiet som blev levande av att det också är delat. Sedan är stenväggen på utsidan helt fantastisk. Helt klart udda utsikt.

Lite lekfullhet skadar aldrig. Inredning kan lätt bli för seriöst. Trä ger värme och denna kan användas både som pall och bord. Alltid tacksamt med god funktionalitet.

 

Lämna en kommentar

*

captcha *