Inspiration i språnget

Efter två fantastiska kursdagar med coachwalk för utbildning till coachande handledare var det dags att ge sig av mot Arlanda och hem. En av mina favoritbutiker går jag alltid förbi efter dessa kurstillfällen och varje gång dras jag in där likt en sugpropp.  Favoritbutiken jag pratar om är Posh Living. Här är lite inspirationsbilder jag snabbt plåtade innan jag rusade vidare.

Bistro på Posh Living

Utemöbler Bistro och rosa soffa Fermob

skålar Posh Living

Somriga ljusblå skålar och kannor

eget porslin

Posh Livings eget porslin

Klassiskt vitt och blått möter trä. Svensk sommarkänsla.

soffa posh living

Soffa Leonar, Posh Living i 100% linnetyg, avtagbart. Denna soffa tyckte jag jättemycket om och kan föreställa mig den i ett eventuellt kommande fritidshus. Kan också  fungera som extra gästsäng eftersom madrassen är hel. Skön, enkel, funktionell och snygg soffa.

Lämna en kommentar

*

captcha *