Januarilördag med möbelbutiksbesök

Denna helg myser vi i lilla lägenheten på Söder. I dag blev det en lång promenad till Sickla där vi besökte möbelvaruhuset Svennson i Lammhult innan vi handlade middagsmaten på icakvantum i samma område. Vi har länge funderat över vilken typ av lampa vi vill ha till en hörna där vi har fladdermusfåtöljen. Där behövs definitivt ett bra läsljus och vi har liksom hakat upp oss på att det är något vägghängt som skulle vara fint. Funktionen på lampan är väldigt viktig och vi tyckte att Gubis vägglampa som vi tittade på idag har nog det som behövs..går att vrida i sidled, går att höja uppåt och nedåt, och är en klassisk lampa som alltid kommer att kännas aktuell. Enda bekymret är att den är väl så dyr så vi måste nog suga på karamellen ett tag. Men det är mycket möjligt att det blir en sådan, en vit som smälter in och får vara lite diskret.

Blir nog en vit vägglampa från Gubi

Massor av ljuvligt underbara mattor på möbelvaruhuset Svensson i Lammhult.

Gubis matstolar i vacker sammet är supersköna med lite spänst i ryggen och de är lite tuffare med sina pinnpen än de mer vanliga fåtöljvarianterna i sammet som många har runt matbordet, som ju också är fina men dessa ska jag tipsa om till min fina kompis och hennes man som planerar nya möbelinköp till deras inflyttning till nybyggd lägenhet (som inte är klar ännu :-))

Fåtöljen Mango är vansinnigt skön, faktiskt sällan man hittar något med sådan sittkomfort. Men vi kan inte riktigt bestämma om vi tycker den är så snygg eller inte. Formgiven av duktiga Note Design.

När vi promenerade hemåt tittade solen fram, härligt!

Till lördagmiddag blev det hemgjord japansk ramen. Supergott!

Lämna en kommentar

*

captcha *