Konstrundan på en njutarplats

Under pingsthelgen har ett antal konstnärer öppnat deras hem, ateljeér och fritidshus för att visa upp sin konst för alla intresserade. Vädret visade sig från sin allra bästa sida under dessa dagar då konstrundan ägde rum. Jag bestämde mig för att göra en utflykt till en av konstnärerna som har fritidshus och atelje vid havet där hon valt att ha sin visning. Jag blev så förjtust i en tavla med grafiktryck att jag köpte den på stående fot. Inte bara konsten var imponerande, så var även de fina byggnaderna och den fantasiskt härliga bastun. Jag tog några bilder med mobilen som ni kan se här. Jag hade en härlig dag på en härlig njutarplats!

Här syns själva bostadshuset som har en makalös altan alldeles vid havet på andra sidan som vetter mot söder, syns ej på bild. Den andra byggnaden är Inger Thurfjells atelje. Grusplanen närmast i bild planeras att förvandlas till en stor härlig pool inom något år eller två.

Skrubb-och-blask rummet i anslutning till bastun. Härlig vy över havsviken.

In med veden och värm vattnet och blanda sedan det varma vattnet i din tvätthink med kallt vatten från den stora tunnan. Underbart att bara blaska på hur mycket som helst. Dusch och andra bekvämligheter finns inne i bostadshuset.

Utanför bastubyggnaden kan man njuta i en badtunna bara några meter från stranden.

 Carportens ena långvägg kläddes med oljemålningar.

 

Lämna en kommentar

*

captcha *