Lite småpyssel

Jaha, då är man tillbaka i jobbsvängen igen och bloggen har också fått lite semestervila. Här startar jag upp med några lördagsbilder. Idag är en sådan där dag då vi känner oss ganska avslappnade, harmoniska och ja, strävar på skulle man nog kunna säga. Rutinerna är åter men sommarvärmen (som kom ganska sent i år) dröjer sig fortfarande kvar för att njutas av under lediga helger.

Det där med att gjuta betong upptäckte vi var riktigt trevligt och inte alls så svårt att få snyggt. Så nu fixar vi till det gamla lilla soffbordet också. Jag tog även reda på persiljan som jag ska frysa in och knoppade rosmarin och lite andra kryddor för att torka. Alltid härligt att ta fram egna kryddor under vintern.

Förberedelse av ram för att gjuta en betongskiva till lilla soffbordet.

Persiljan ska in i frysen och kryddor ska torkas. Den lilla batikduken tillverkade jag i ett blåbärsbad när jag var barn.

De små burkarna är från ett konferensställe där konferensdeltagarna fick en liten burk var fyllda med goda små minikakor. Jag passade lägligt på att fråga mina kollegor om jag kunde få deras…jo, det gick bra.

Lämna en kommentar

*

captcha *