Mattor i massor och lite annat

Har inte alls haft tid för bloggskrivande på ett tag. Det har varit mycket jobb och resande och inte läge för inspirerande bilder. Men nu i veckan när jag var på jobbmöten vid vårt Stockholmskontor hann jag med en snabbrunda i city innan stängningsdax. På nya trevliga Mood Stockholm strosade jag runt i några butiker och lät mig frestas av underbara mattor. Tog även en sväng till Åhlens där det också fanns endel trevligt. Vrålhungrig slank jag sen in på Vigårda Barbeque i hörnan av Mood. Schysst snabbmatsrestaurang som samarbetar med bondgårdar runt om i Sverige. Väljer absolut hellre detta än McDonalds när jag vill äta något snabbt.

Matta Day Home

Naturmattor Day Home på Mood Stockholm

överkast Day Home

Överkast Day Home på Mood Stockholm. Jag är väldigt svag för Day Birger et Mikkelsen med de milda, fina färgerna.

Matta Posh Living

En bit av en otroligt läcker matta, Linie Design, Posh Living på Mood Stockholm

Mattor Posh Living

Här ett gäng andra fantasiskt fina mattor på Posh Living

Rund matta Åhlens

Denna runda lilla matta på Åhlens kan jag bara inte låta bli att tycka om!

Pappelina mattor

Pappelina är alltid rätt. Dessa plastisar på Åhlens, tillsammans med ett antal olika pappelina varianter.

lampor Åhlens

Finfina lampor på Åhlens. Vill ha!

Burgare Mood

Oj, så hungrig jag blev till sist. Vigårdaburgare med ett glas rött är så mycket nicare än att äta på annat snabbmatsställe…

Vigårda Mood

Här plockar man sin mat på Vigårda snabbmatsrestaurang. Inte alls en pjåkig miljö.

 

Lämna en kommentar

*

captcha *