Nytt fantastiskt område

Förra helgen var det lägenhetsvisningar i nya bostadsområdet Kvarnholmen nära Stockholms innerstad. Jag och maken gjorde en avstickare dit under lördagspromenaden för att få lite omväxling från den ”vanliga” promenadrundan. Området har potential att bli fantastiskt fint, högt läge och utsikt över vatten. Vi kikade in i JM:s visningslägenhet på två rum och kök, en underbart ljus hörnlägenhet och naturligtvis jättesnyggt inrett. Det är så inspirerande att kika in i stylade lägenheter som är moderna och fräscha. Här är några bilder som jag tog med mobilen, de blev inte så himla bra, skyndade mig att avfyra några foton vid tillfällen då andra besökare inte skulle komma med i bild.

kvarnholmen

Köket är från Vedum

balkong kvarnholmen

Jättehärlig rymlig balkong med utgång från köket. Hela lägenheten är genomgående och öppen med ett fantastiskt ljus som tyvärr ej syns på bilden. Det läckra bordet har marmorskiva.

Urquiloa sofa

Underbar utsikt! Tyvärr kunde jag inte få med hela soffan, men jag misstänker att det är Patricia Urquiolas Tufty Too eller någon av dess modeller. Det är sådan vanvettigt snygg soffa så jag blir nästan yr när jag ser den. Får ett galet vill-ha-behov. Men det kommer troligast att förbli en dröm på grund av priset…

I övrigt var det få vita väggar i lägenheten, vardagsrummet var delvis målat i en ljusgrå ton och en annan del var målat i en vacker mild grågrön ton. Mycket smakfullt och mer ombonat än bara vitt.

Smakfulla dämpade färger i sovrummet där en målad bit av väggen i grågrön ton markerar sängens plats. Gardinerna kommer från Ikea.

Lämna en kommentar

*

captcha *