Trädgårdens sista suck

Jag njuter verkligen av alla årstider och ofta tänker jag att jag är lyckligt lottad som får bo på en del av jorden där vi har alla årstider. Nu när vi vridit klockan till vintertid och det känns som allra mörkast och ingen snö i sikte att ljusa upp med är det gott att tända ljus. Fortfarande får vi njuta av ganska ljumma vindar men jag ser alltid framemot första snöflingorna. Trädgårdarna går så sakteliga in i ide och vi virar in oss i varma filtar och uteserveringar envisas med att bjuda gästerna platser i utemiljö, trendriktigt smyckade med fårskinn och vintergröna växter i rymliga korgar. Jag sneglar på vackra trädgårdsbilder från mäklaren Fantastic Frank där saluobjektet lockar med en sista suck från trädgården.

hängmatta

Avslutningsvis skulle jag inte tacka nej till sådana här stora fönster att med utsikt att vakna till.

Lämna en kommentar

*

captcha *