Trärent, adventsstämning och ljuvligt svenskt hantverk

En titt för ett par veckor sedan på Norrgavel och Iris Hantverk. Så adventigt och juligt och underbar hantverkskänsla i båda butikerna. Jag njuter av vackra kuddvar, ljuvliga naturfärger, lent trärent och mjuka fällar.

  1. Pov Svara
    Hej goa goa tjejer, stort giartts till erat ff6retags ff6delsedag. Ni e4r fantastiskt duktiga och jag e4r se5 glad ff6r eran skull att det ge5r bra. Eran butik ser se5e5 himla fin ut och jag skulle ge4rna shoppa de4r hos er. Kramar i massor/Ingela.
  2. reinerquotes.com Svara
    Hej! Idag är det stora "raggardagen"! Ja, inte raggare som i bilburen ungdom utan jag är på jakt efter lite nya "bloggmänniskor" för att bredda mig lite! Bloggvänner skriver jag ännu inte, för det är ju inte alls säkert att vi gillar varanadra! (ler)Jo, jag gillar ju din fina blogg så det är ju alltid en början!Fast min blogg är nog lite "svårare" att gilla, kanske?Ja, som sagt det här är en "fuling", jag ska faktiskt knåpa ihop en massa kommentarer för att se om det leder till något "nytt" idag och för framtiden!Har bloggat i något år nu och tragiskt nog så börjar en del "lägga av nu", sorgligt och ledsamt, men förståligt, det "kostar på" att blogga, både tid och möda! Har haft några bloggpauser själv, men de har bara varit i några dagar! (ler)Nej, nu ska jag inte plåga dig och ditt kommentarsfält med mer text!Som sagt fin och trevlig blogg har du, men det vet du förstås redan!Ha det så bra som det bara går!Kram ifrån en som kallar sig för Oumberlige Peter, men anses kanske mest vara Omöjlig!

Lämna en kommentar

*

captcha *